Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (8.01 secunde)
BODRUM (cunoscut in istorie ca Halikarnas), locul de nastere al parintelui istoriei Herodot, ca si in cazul celorlalte orase colonizate inca din Antichitate, a suferit pierderi insemnate din ruinele anticului oras.
Sedinta de Consiliu Local a alesilor Mangaliei a fost un bun prilej pentru primarul orasului, Zamfir Iorgus, sa infiereze in termeni aspri modul in care a debutat actualul sezon estival, precum si lipsa de bun simt a patronilor din statiunile litoralului sudic, care continua sa isi ridice noile imobile intr-un stil haotic, cu nepasare fata de turisti.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
DESTINATII DE VACANTA: Mauritius, insula de 5 stele din Oceanul Indian (Autoare: ... Si chiar asa se si prezentata aceasta insula verde, cu ape albastre de cristal si plajele albe. Contrastul culorilor, culturilor si gusturilor fac din Mauritiuis un loc memorabil pentru o vacanta tropicala de lux.
Cainii fara stapan care vor fi prinsi de hingherii craioveni vor fi tinuti intr-un adapost cu paturi, prosoape si spatii pentru plimbare. Confortul "chiriasilor" stabilimentului de la Facai creste, insa perioada de cazare a patrupedelor scade de la 14 la sapte zile, conform legii.
Picu Apostol Roman, singurul consilier local care nu a votat pentru imprumutul de 200 de milioane de euro contractat de municipalitate, se declara un "adversar" al primarului Dumitru Nicolae, pe care nu-l considera persoana potrivita sa conduca destinele orasului.
Tinand cont de faptul ca statiunea Costinesti s-a extins foarte mult, prioritatile edilului Traian Cristea sunt investitiile in infrastructura zonelor "noi" ale comunei. Astfel, numai anul trecut a fost canalizat 70% din bugetul pe anul 2007 in investitiile de modernizare a strazilor din zona noua a comunei.
Tribunalul Constanta a respins ca neintemeiata cererea formulata de reprezentantii unui numar de 6 societati comerciale din Cernavoda, privind suspendarea executarii actului administrativ constituit de Hotatrarea Consiliului Local nr. 58 adoptata de Consiliul local Cernavoda. Mai exact, CL Cernavoda a adoptat in luna septembrie a anului trecut hotararea nr.
se va da startul licitatiei pentru montarea a doua semafoare pietonale, unul la intersectia strazilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Batran, iar cel de-al doilea la intersectia dintre Poporului cu Mircea.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Ambasadorul Frantei, Philippe Gustin, a premiat cinci ONG-uri pentru ideile lor de proiecte Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, a acordat premii pentru cinci organizatii non-guvernamentale romanesti, care activeaza in domeniul dezvoltarii teritoriale si coeziunii sociale.
Manifestarile "Lumina de la Malul Marii", organizate de Primaria Mangalia si "Aldaco Film", au adus pe plaja si faleza din localitate cateva mii de localnici si turisti. Ca in fiecare an, manifestarea a cuprins concursul de incondeiat oua si slujba de Inviere de pe plaja.
Administratia publica din statiunile turistice de interes local va fi obligata sa dubleze numarul minim al locurilor de cazare si sa amenajeze sali de fitness, locuri de promenada si spatii comerciale.
Utilizatorul Romned Port Operator SA, care administreaza sectoarele de plaja din Mamaia, Eforie Nord, Costinesti si 2 Mai sesizeaza zilnic Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) cu privire la curatenia pe plaja.
Tramvaiele liniei 34 circula de duminica pe Pasajul Basarab Tramvaiele liniei 34 circula pe Pasajul Basarab incepand de duminica, odata cu deschiderea traficului rutier pe pod, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
Autostrada suspendata si 38 de pasaje. ... Primarul general Sorin Oprescu vrea ca, in urmatorii 10 ani, sa inchida asa numitul "inel median" al Capitalei. Asta inseamna constructia a 29 de pasaje supraterane, 9 subterane si doua poduri, pe o lungime de 13 kilometri.
Cum arata pe hartie Capitala in 2035.
Proiectele de 200 de milioane EURO care ar putea schimba la fata Capitala In cazul in care va era dor de buldozere si de pickhammere pe strazi, atunci nu ar strica sa stiti ca 2014 este anul santierelor.
BUCURESTIUL IN SANTIER: Primarul general a prezentat stadiul lucrarilor la santierele Capitalei Iata stadiul lucrarilor la toate santierele deschise de Primaria Generala in Capitala, asa cum a fost prezentat de Primarul General Sorin Oprescu:
Informatii utile pentru cei care vor sa locuiasca cu chirie in Capitala. Fie ca plecati din provincie in Capitala si nu aveti bani sa va cumparati o casa in Bucuresti, fie ca plecati din casa parinteasca si va luati viata pe cont propriu.
google-analytics.com